Delta 55e zeilboot

Op bestelling bouwen wij deze ultieme lange afstandszeiler volledig elektrisch voor een groenere toekomst.

Voor zij die de grote of korte reis willen maken dit is een “huisje” om onafhankelijk zelfs tot verschillende maanden “self supporting” te zijn.

De belangrijkste kenmerken:

 • Romp in aluminium

  Romp in aluminium, het veiligste materiaal voor een zeilboot, sterk en zeer licht en nog eens te hergebruiken. Alhoewel wij denken dat onze jachten een zeer lang leven gaan krijgen.

 • Optrekbare kiel

  Een optrekbare kiel ook voor uw veiligheid wat een voordeel geeft om de meest afgelegen plaatsen te bezoeken, maar ook meer veiligheid geeft in een zware storm of bij een aanvaring met een onderwater object.

 • Electrische aandrijving

  Een dubbele elektrische aandrijving die de volgende voordelen biedt, meer controle bij aan en afmeren, een dubbele laadcapaciteit onder zeil of zeker één efficiënte schroef indien de boot helt naar één kant. Zoals bij een catamaran kunnen wij zelfs twee verschillende propellers gebruiken voor de meeste efficiënte opstelling. De weerstand is zo klein dat het op dit type zeilboot te verwaarlozen is.

 • Dubbele set accu’s

  Een dubbele set accu’s van een nieuwe producent. Batterijen die speciaal gemaakt zijn voor de scheepvaart. Deze dubbele capaciteit wordt centraal in de boot geplaatst voor een perfecte gewichtsverdeling en zijn daarbij veilig verpakt (in geval van een brand).

 • Zuiver water

  Een nieuw systeem van behandeling van afvalwater (wc’s en andere). Wat uit de boot komt is terug zuiver. En een eigen watermaker voor elke dag zuiver drinkwater.

 • Twee koelkasten/diepvries

  Dit in combinatie met twee grote koelkasten kan je weken of maanden onderweg zijn. Elke koelkast kan diepvries worden met een aangepaste warmte afgifte op de kiel (warme klimaat).

 • Centrale slaapruimte

  Als je naar het plan kijkt, zie je meteen de centraal gelegen slaapruimte. Dit is misschien het belangrijkste wat wij geleerd hebben op lange trajecten over de Oceaan.

 • Bijna onzinkbaar

  Alle apparatuur staat in een afzonderlijk compartiment. Er zijn drie volledig afsluitbare delen waardoor de boot bijna onzinkbaar wordt.

 • Twee generatoren

  Je kan nog altijd kiezen voor een backup met twee generatoren voor zowel snel varen als lange periodes, ver van de bewoonde wereld.

 • Boven cockpit

  De boven cockpit heeft naar ons gevoel de grootste meerwaarde. Je kan zowel buiten leven of volledig beschut van de elementen in alle veiligheid en genieten, zowel in warme landen als in de koudste gebieden.

 • 3,5kW zonnepanelen

  Bovenop de boot zijn voor 3,5kW piek zonnepanelen ingebouwd die je samen met de aandrijving een grote oplaad capaciteit bieden.

Er is de garage voor een Carbon lichte ASTender in een veilige plaats.

Wil u meer informatie, neem dan met ons contact.

Delta55e zeilboot doorsnede

Deel deze pagina:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email