Starboard

Starboard

‘s Werelds toonaangevende merk voor paddleboards

Starboard heeft een zeer uitgebreid aanbod in boards en peddels. Wave, vlakwater, race, touring, wildwater, yoga, noem maar op… Starboard is één van de A-merken die zeer goed bezig zijn op het gebied van innovatie een duurzame ontwikkeling van nieuwe producten, zowel op inflatable gebied als hardboard gebied. Met een Starboard product ben je verzekerd van een goed product waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Inflatable boards

Starboard opblaasbare paddle boards bieden opblaasbaar gemak, hardboard-prestaties. Starboard premium opblaasbare technologieën zoals de gelaste rails, geweven dropstitch en de dubbele kamer voor extra veiligheid zijn de redenen waarom onze opblaasbare SUP zo populair is over de hele wereld.
2021-starboard-sup-hard-paddleboard-home-page-hard-board-touring-2

Hard boards

Je voelt het verschil met Starboard paddle boards nog voordat je het water op gaat, ons SUP board is licht en je kunt het gemakkelijk dragen met de schouderriem, je kunt vol vertrouwen op het water staan met grote stabiliteit. Bekijk in één oogopslag het complete hardboard assortiment en vind de perfecte SUP voor jou.
2021-starboard-sup-hard-paddleboard-home-page-paddle

Paddles & others

Ontdek de Starboard paddle collectie, die het meest gevarieerde assortiment op de markt biedt. Van SUP-racepeddels tot SUP-surfen en SUP Polo, je kunt zelfs paddle bladen vinden die bij je boards passen.

Surfboards

Starboard heeft een uitgebreid assortiment windsurfboards op instapniveau, speciaal ontwikkeld voor beginnende windsurfers, die gemakkelijk te leren zijn en plezier hebben vanaf het moment dat ze erop stappen. De Start- en Rio-modellen zijn de ultieme leerboard keuzes, terwijl de klassieke GO de perfecte stap is naar je eerste prestatieboard. Versnel en verbeter je voortgang van beginnende windsurfer tot volledige planeer- en gijpvaardigheden. Gemaakt met optimale sterkte voor praktische duurzaamheid.

Foil freeride

Windsurf foil board van het jaar. Starboards foil freerides zijn de best verkochte boards geworden. Hun ontwerpformule is eenvoudig : vlieg met maximale snelheden met minimale poespas, foil gijp met snelheid terwijl je de volledige controle behoudt.
2019-starboard-stand-up-paddleboard-tikhine-banner-technology

Constructies & technologieën

Hoge prestaties met een lagere impact op het milieu.

De gelaste rails-technologie biedt premium duurzaamheid, terwijl de geweven fusie-dropstitch lichtheid en reactievermogen biedt. Deze innovaties van Starboard onderscheiden ons al 26 jaar. Voel het verschil.

Stel uw vraag:

Starboard Boards that win race 300x250-1

Deel deze pagina:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email